Nordic Vintage er en nettbasert Vintagebutikk lokalisert i Oslo. Vareutvalget vil i hovedsak bestå av vintage og secondhand klær og tilbehør fra midten av 1900-tallet frem til nyere tid. 

Vintage er et engelsk uttrykk som betyr "av fin (gammel) årgang". Ordet brukes blant annet for å beskrive klær og designprodukter som følger en særpreget, gammel, mote (wikipedia). Produktene du handler hos Nordic Vintage er 100% ekte. Skulle det vise seg at dette er feil, vil du få pengene tilbake. 

Mote er en lidenskap for mange. Gjenbruk og redesign er i vinden og mer trendy en noen gang. Ikke bare er det miljøvennlig, men har du først begynt å bla i gamle skatter er det vanskelig å ikke bli "hekta"! Jeg håper at du i Nordic Vintage sin vintage og secondhand avdeling kan finne og unne deg en skatt eller to.

Jeg har alltid vært glad i eldre service og interiørobjekter. Jeg synes det skaper personlighet og varme i moderne hjem. Blanding av nytt og gammelt er fantastiske, og bare tenk på all historie i gamle møbler! Noen av skattene finner du her; http://www.nordicvintage.no/produktkategori/retrohjem/

Etter at jeg selv fikk barn har jeg blitt kjent med et helt univers av barneleker i diverse material, farger og kvaliteter. Jeg har tro på at gode, gamle treleker er best og jeg synes leker kan gå i arv! Ta en titt på «my first secondhand» og se om du er enig!

Om meg

Å starte opp for seg selv er en prosess. Den kan være lang eller kort, eller midt i mellom. Men plutselig er du der, ved startstreken for å sette ideen ut i livet. For meg har tankene vært mange og ideene enda flere. Nordic Vintage er mitt tredje «barn» og jeg gleder meg til å se det vokse til.

Jeg er utrolig privilegert som i dag kan bruke dagene på nøyaktig det jeg vil. Jeg elsker å gå på skattejakt og jeg håper jeg kan lete frem det beste slik at du også finner noe du blir glad i. Jeg har en fortid fra klesbransjen og er opptatt av klær. Klær sier så utrolig mye om den personen du er, mote er kunst! Ikke vær redd for å pynte deg og ikke la de beste klærne henge i skapet i påvente av den rette anledningen. Den er i dag!

Livet er kort og uforutsigbart. Bruk tiden på det som gjør deg lykkelig!

Oslo, august 2017
Marie Louise

Kontakt meg