Alle varer kjøpt hos Nordic Vintage butikk eller nettbutikk er kjøpt direkte av Nordic Vintage AS, 919 330 171. Kjøpsbetingelsene gjelder for alle varer kjøpt hos Nordic Vintage.

Du må være 18 år for å handle hos Nordic Vintage nettbutikk.
Er du under 18 år må en myndig person utføre bestillingen for deg. Det er ditt ansvar å sørge for at all informasjon som er oppgitt er korrekt. Nordic Vintage eller Posten vil ikke dobbeltsjekke at informasjonen som er oppgitt stemmer. Opplysninger vedrørende din ordre vil foregå på e-post hvis ikke noe annet er oppgitt.

Alle priser er inkludert moms og oppgitt i NOK. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører betalingen. Nordic Vintage tar forbehold om feil på priser og beholdning.

Betaling foregår via VIPPS, bank eller kredittkort. Ønskes faktura kommer et tillegg på 99,-.

Nordic Vintage har ikke gratis retur.

Nordic Vintage nettbutikk prøver å gjengi en korrekt beskrivelse av produktene, men tar forbehold om at bilder og mål kan allikevel avvike noe fra virkeligheten. Det tas forbehold om trykkfeil. Nordic Vintage tar ikke ansvar for at bildene varierer på ulike PC skjermer eller maskiner.

Alle smykker kjøpt hos Nordic Vintage er gamle og brukt. Det er derfor umulig å garantere at smykkene er nikkelfri og allergivennlige.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på; contact@nordicvintage.no

Kjoleleie

Du kan leie kjole av Nordic Vintage. Følgende betingelser gjelder;

  • Plagget skal leveres tilbake uten skader
  • Leietager er økonomisk ansvarlig for skade/tap av leieprodukt.
  • Pris inkluderer rens. Leietaker skal ikke levere leieprodukt på renseri. Nordic Vintage leverer produkt på rens!

Henting av varer

Posten sender ut hentemelding elektronisk på mail og SMS. Det er ditt ansvar å hente ut pakken på posten innen fristen. Uavhentede pakker vil returneres på kunders regning.